Disseny de pàgines web

Realitzem pàgines web per a qualsevol empresa, negoci o entitat. Dissenys estàtics i dinàmics.

Manteniment de xarxes

Actualitzem les seves xarxes, així com pàgines web inserint i actualitzant continguts de manera periòdica.

Vídeo Màrqueting disseny 3D

Creem vídeos promocionals, així com espots publicitaris i vídeo reportatges, per a empreses, productes o serveis.

Serveis

Oferim els següents serveis per a empreses i organitzacions: Configuració i reparació d'equips, còpies de seguretat, muntatge d'oficines.

Dissenys web corporatius
comercialització de vídeo
Botigues on line
Teleassistència on line
Seguiment de vehicles

DISSENY WEB


 • Fem servir tecnologia HTML5

  Mostres pàgines web usen la tecnoloía HTML 5, podrà visualitzar la seva veure en qualsevol dispositiu, així com qualsevol sistema operatiu.

 • pàgines autogestionables

  Vostè podrà editar actualitzar i modificar qualsevol contingut del seu web des de qualsevol lloc amb un ordinador i connexió a internet. Li oferim assistència remota a través de Visor d'equip.

 • dissenys interactius

  La nostra pàgines dinàmiques contenen elements com: reserves on line, multilocalizador en mapes, fòrums, cerques avançades d'articles, compres on line.

 • manteniment

  Realitzem manteniments setmanals, mensuals i anuals de la seva plataforma web i xarxes socials així com equips informàtics i xarxes internes.

 • Adatación legislació LSSI

  Anàlisi i implantació de mesures correctores per al compliment legal del seu portal web

VÍDEO MÀRQUETING


 • vídeo Màrqueting

  Una de les maneres més efectiva d'arribar a milers de persones és amb elements de vídeo a través de les xarxes socials.

 • spots publicitaris

  Realitzem espots publicitaris de 30 segons a 1 minut per compartir per xarxes socials, per promocionar: empreses, productes, servicos ... Utilitzem efectes gràfics, veu en off, música lliure de drets d'autor.

 • vídeo Reportatges

  Els vídeo reportatges que vam realitzar duren aproximadament de 5 minuts a 30, utilitzem efectes gràfics, veu en off, música lliure de drets d'autor. format Full HD

 • Vídeos d'esdeveniments

  Si la seva empresa organitza un esdeveniment, ens encarreguem de registrar-lo, perquè aquest mateix arribi al major nombre de persones, i la seva empresa es doni a conèixer.

 • Disseny 3D i animació

  Treballem amb eines de disseny 3D i animació de logotips, icones, textos, vehicles o qualsevol element que necessiti la seva empresa.

màrqueting digital

Merkawebs aposta pel màrqueting digital tant el la promoció de productes serveis i empreses, així com en la venda de productes en plataformes digitals. Disposem d'eines per crear models en 2D i 3D virtuals així com dissenys audiovisuals.

Seguiment per GPS

Intregramos a la seva pàgina web un sistema de seguiment de persones o vehicles a través d'un telèfon amb sistema operatiu Android, els requisits és tenir accés a dades mòbils i disposar de GPS. Les rutes i posicions seran emmagatzemades al seu lloc web i podrà visualitzar les dades a temps real. Ideal per: Paqueteria, agents comercials, flotes de vehicles, participants d'esdeveniments ...

Seguretat de dades

Li gestionem un pla de còpies de seguretat en disc dur o en el núvol, també recuperem les dades d'unitats d'emmagatzematge avariades, li donem la possibilitat de recuperalos: discs durs, plaques de memòria, unitats Flash, unitats USB ...

últimes notícies


Acord amb Motor Sport Castellar


Gestió de xarxes socials, així com la creació d'vídeso promocionals i fotografia dels seus vehicles en esposició.Motor Sport Castellar
Més info ...


Acord amb National Nedelanden


Oferim gratuïtament un anàlisi de necessitats financeres per a tots els nostres clients, per la multinacional Nederlanden nacional.

Més info ...


Acord amb cadena Luzmariel


Gestió de plataforma web i realització de vídeos promocionals per a la firma de moda femenina Luzmariel en les seves 3 botigues ubicades a Barcelona, ​​Mataró i Sabadell.


Acord amb la Trail Dunes Marató


Realització de registre, edició i publicació de vídeos a la Trail dunes Marató realitzada al Marroc. Prova esportiva de bicis i runners des 2014.


Contacti amb nosaltres


ASSISTÈNCIA I CONSULTES

Tel: 632065976


TELE ASSISTÈNCIA

TeamViewer 8


 
Godaddy.fw
APP Informatica.fw
Laby.fw
catalan.fw Imprex
air.fw avió no tripulat
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!